Kundeservice

RETUR

FRAKT

DIVERSE

+

Hvordan returnerer jeg en vare?

Du har returrett på alle varer. Det medfølger et returskjema i forsendelsen, som vi ber deg om å fylle ut. Husk at varen må returneres innen 14 dager, ubrukt og i den stand som den ble levert. Vi har dessverre ikke mulighet til å dekke returporto. Dersom varen ble sendt fraktfritt trekker vi fra kr 99,- på det refunderte beløpet. Vi spanderer frakten dersom det blir beholdt varer for kr 1000,- eller mer.

+

Hvor sender jeg en retur?

Retur sendes til Woodling AS, Sælandsvegen 497, 4342 Undheim. Vennligst legg ved ordrenummer og returskjema. Du må selv dekke returporto. Vi anbefaler at du sender en sporet pakke, det er tryggest. Velger du å sende som brev, husk å skriv avsender på pakken. Sender du returen uten porto vil dette trekkes fra returbeløpet inkludert straffegebyret vi mottar fra Posten. Du står ansvarlig for at varen er i god stand ved tilbakelevering. Ved spørsmål om retur, kontakt post@woodling.no

+

Hvor lang tid har jeg på å sende en vare i retur?

Det er 14 dagers full returett på ordinære varer når du benytter angrerettskjema som var vedlagt i pakken. De 14 dagene regnes fra du hentet varen til den blir registrert innlevert til posten. Vennligst send en kvittering på e-post med innleveringsdato dersom pakken ikke er stemplet med dato.

+

Kan jeg bytte i en annen vare?

Ønsker du en annen vare enn den du har mottatt (annen størrelse, farge eller modell) tar du kontakt med oss på email (post@woodling.no). Eventuelt returner varen du har mottatt og kjøper varen du ønsker.

+

Når blir min retur refundert?

Din handel vil bli refundert når vi mottar din retur i god behold. Beløpet vil bli tilbakeført i henhold til betalingsmåte som ble valgt da varen ble kjøpt. Beløpet for varen blir refundert når vi mottar den returnerte varen men vær oppmerksom på at vi trekker beløpet for frakt kr 99,- dersom det ikke er beholdt varer for over kr 1000,-

+

Hvordan går jeg frem med reklamasjon?

Hvis det foreligger en mangel ved varen må du innen rimelig tid etter at den ble oppdaget eller burde ha blitt oppdaget, gi oss beskjed om at du vil påberope deg mangelen (innen 2 mnd. fra mangelen ble oppdaget eller burde blitt oppdaget). Reklamasjon kan skje senest to år etter at du overtok varen. Reklamasjon bør skje skriftlig. Send email til post@woodling.no Vi vil deretter rette opp i mangelen ved å reparere varen eller levere tilsvarende vare.

+

Hva er leveringstiden?

Transporttiden varierer, avhengig av leveringsadresse, men tar normalt mellom 1 - 4 arbeidsdager i Norge. Vi sender med Bring/Posten. Når bestillingen er sendt, får du en email til adressen du har oppgitt med sporingsnummer. Denne emailen sendes når pakken er ferdig, men blir ikke registrert på Posten før pakken er hentet og levert til postsentralen. Det kan derfor ta litt tid før din sending dukker opp i Posten sine systemer.

+

Hvordan kan jeg spore min bestilling?

Når du har lagt inn en bestilling vil du motta en ordrebekreftelse. Når pakken har blitt sendt vil du motta en ny email med sporingsnummer. Bruk sporingsnummeret hos Bring for å sjekke hvor din ordre er.

+

Hva koster frakt?

Vi tilbyr gratis frakt på bestillinger over kr 1500,- i Norge. Bestiller du for under kr 1500,- koster frakten kr 99,- Til utland og Svalbard koster frakten kr 250,- uavhengig av beløp på bestilling.

+

Hvordan tar jeg kontakt med Woodling?

Du kan sende oss en mail på shop@woodling.no eller ringe oss på +47 51 29 01 28.

+

Hvor finner jeg Woodling i butikk?

Vi har forhandlere rundt i hele Norge - kontakt oss gjerne på 91670904 eller post@woodling.no for info om din nærmeste butikk. Vi har egen butikk, fabrikkutsalg, som er åpen annen hver lørdag. Adressen er Sælandsvegen 497.