Om Woodling

Woodling (tidligere iiS Woodling) er et norsk klesmerke med base på Jæren i Rogaland. Woodling-kolleksjonene er moderne med referanser til norske tradisjoner. Vi bruker naturfibre av høy kvalitet til å skape tidløst skandinavisk design.

Vi lar oss inspirere av nostalgi og Jærens skiftende natur - fra mørke, melankolske vintre til det klare nordiske sommerlys. Komfort og kvalitet står i fokus. Woodling klær er tidløse - klær som du vil bruke igjen og igjen.

Woodling er en familiebedrift ledet av designer Siv Elise Seland. Merket har base på gården til familien Seland. Høsten 2021 ble produksjon etablert i samme lokale som vi har kontor og butikk. Vi har tre toppmoderne 3D-strikkemaskiner og tilbyr egenproduserte varer som en del av høst 2022 kolleksjonen.

Våre plagg er forankret i dette stedet, dyrket og vevd av naturlige fibre, sprunget ut av inspirasjon fra årstidene og lyset som skifter så raskt her; av vind, strå, sjø, trær og kampesteiner som tegner robust og værbitt topografi på den norske vestkysten, kultivert gjennom vår skandinaviske sans for enkelthet og håndverk. Vi skaper varige ting som ønsker å bli verdsatt og tatt vare på.
- Sæland, Jæren

Siv Elise Seland er motedesigner med bachelorgrad fra Teko center i Danmark og Cumma Sum Laude mastergrad fra Istituto Marangoni i Milano, Italia. Samtidig som hun studerte utviklet hun sine første kolleksjoner for merket som i dag er Woodling. Før hun var ferdig utdannet jobbet hun også på design studioet til Stefano Guerriero i Milano. Etter endt studier ble hun tilbudt jobb hos Versace men valgte da å returnere til Norge og bygge opp familiebedriften. Siv Elise har vært designer av merket siden lansering i 2006.